Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_sl02bidv05lvst6i3df3rdo4r5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Algemene informatie | Dag van de Gastvrijheid

Algemene informatie

Dag van de gastvrijheid 2017 - #DVDG2017

Thema: Quality time!

Datum:
donderdag 16 november 2017

Locatie:
Beatrix Theater - Utrecht 

Inschrijven:
U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Ongeveer twee weken voor aanvang van de dag sturen op wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Annuleren / afmelden / naam wijzigen:
Mocht u de inschrijving willen annuleren, dan kan dat uitsluitend schriftelijk (post, fax, e-mail). Tot vier weken (28 dagen direct) voor aanvang van het congres kosteloos (datum poststempel telt). Binnen twee tot vier weken voor aanvang van het congres, dan wordt 25% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

Als u uw inschrijving annuleert na het verstrijken van de annuleringstermijn wordt het gehele verschuldigde gedrag in rekening gebracht. U kunt zich natuurlijk altijd laten vervangen door een collega.

Neem contact met de klantenservice van Vakmedianet:
Klantenservice
Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Prijs:
De prijs van € 75,- is exclusief BTW, maar inclusief lunch, koffie & thee tijdens de pauzes en een netwerkborrel.

Schrijft u met meerdere mensen tegelijk in? Dan geldt de volgende kortingsactie:

10 = 8 (U komt met 10 personen en hoeft maar voor 8 te betalen)

6 = 5 (U komt met 6 personen en hoeft maar voor 5 te betalen)

Factuur:
U ontvangt de factuur twee weken voor het congres van Vakmedianet BV. Schrijft u zich op het laatste moment in, dan ontvangt u de factuur zo spoedig mogelijk na inschrijving. De factuur dient uiterlijk 14 dagen direct na ontvangst betaald te zijn.

Parkeren:

Er wordt geadviseerd zoveel mogelijk met de trein te komen. In verband met de opbouw van de Margriet Winterfair kan het zo zijn dat er minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn vlakbij het Beatrix Theater. Bezoekers die met de auto komen worden met tekstborden naar de juiste parkeerplaatsen geleid. Daarnaast biedt de Jaarbeurs ook de mogelijkheid om bij beschikbaarheid van tevoren online een parkeerkaart te kopen. Zie hiervoor http://www.jaarbeurs.nl/13/parkeren, halverwege de pagina staat een link met Reserveer nu. U reserveert daarmee voor een specifiek terrein. U kunt dan P1 (logisch vanaf A2) of P3 (logisch vanaf A12) kiezen om aan de voorkant te staan.

Contact:

Wilt u als deelnemer meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Ineke de Wilde Iwaarden, congresmanager, via inekedewilde@vakmedianet.nl

De Dag van de Gastvijheid wordt georganiseerd door WijGastvrij en Vakmedianet.

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_sl02bidv05lvst6i3df3rdo4r5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0