Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_hog53fgca0fmnppt300ho5gs51, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Organisatie | Dag van de Gastvrijheid

Organisatie

Gastvrije Zorg

Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services en beleid.

Laat u dagelijks op de hoogte brengen van alle ins en outs op deze gebieden en gebruik de kennis om uzelf verder te ontwikkelen op het gebied van food& hospitality.

De doelgroep van Gastvrije Zorg bestaat uit operationeel management en secundair het strategisch management en uitvoerend personeel, werkzaam in ziekenhuizen, verpleging & verzorging, GGZ/ GHZ en kleinschalige woonvormen.

Gastvrije Zorg is een uitgave van Vakmedianet.

www.gastvrijezorg.nl

 

Wij Gastvrij

WijGastvrij is de branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg. Ruim 30.000 gastvrijheidmedewerkers, koks, leidinggevenden en managers zijn dagelijks druk doende om het welbevinden van patiënten, cliënten, bewoners en andere gasten te bevorderen. Wij Gastvrij wil door activiteiten, een vakblad en een eigen academie de trots terugbrengen, het plezier in het vakgebied vergroten en al die uitblinkers nog verder ontwikkelen.

www.wijgastvrij.nl

 
 

Vakmedianet

Vakmedianet is mede-organisator van de Dag van de Gastvrijheid en uitgever van diverse zorg-vakbladen als Gastvrije Zorg, Zorginstellingen, Boardroom Zorg en Kwaliteit en veiligheid in Zorg (KiZ).

Vakmedianet is een snelgroeiende B-to-B uitgeverij. Wij zijn actief in steeds meer vakgebieden en branches. Meer dan 900.000 lezers, bloggers, deskundigen, congresgangers en leveranciers brengen wij samen in kennisomgevingen met hoogwaardige informatie

www.vakmedianet.nl

 

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_hog53fgca0fmnppt300ho5gs51, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0